Tom Weller / dpa via AFP
Nemzetközi foci sport

Új edzőt találtak az elátkozott német kispadra

A szezon elején még a Bochumnál dolgozó Thomas Reist nevezték ki csütörtökön a német labdarúgó-bajnokságban szereplő Schalke 04 vezetőedzőjének.

A 49 éves szakember 2019-től idén szeptemberig irányította a Bochumot, amelytől a gyenge rajt miatt menesztették.

Kapcsolódó
Egy egykori Bayern-játékost letartóztattak, egy másikat el akartak rabolni
Az iráni futball nagy legendáját, Ali Daeit őrizetbe vették.

Gelsenkircheni elődjének, Frank Kramernek múlt szerdán ugyanebből az okból köszönték meg a munkát a Schalkénál. A Schalke ugyanis 11 forduló után a tabella 18., utolsó helyén áll mindössze hat szerzett ponttal. A Bochum van egyébként közvetlen előtte, egy pont a különbség a két klub között.

Thomas Reis az élvonalba idén visszakerült klub hetedik edzője két év alatt.

A Herthától kapott ki legutóbb a Schalke:

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!