Nemzetközi foci

Gyilkos ösztönt ígér a Fradi ellen a monacói játékos

Nicolas Tucat / AFP
Nicolas Tucat / AFP

Csütörtökön 21 órától a Ferencváros az AS Monacót fogadja az Európa Ligában, a magyar csapat pedig bebiztosíthatja a továbbjutását a csoportból egy pontszerzéssel. Sztaniyszlav Csercseszov ezzel kapcsolatban azt mondta a sajtótájékoztatóján, hogy nem akar a pontokkal foglalkozni, számára az a fontos, csapata hogyan reagál egy ilyen téthelyzetre. Hasonlóan vélekedik az ellenfél védője, Benoit Badiashile is.

Kapcsolódó
Csercseszov: Jó formában vagyunk, reméljük, ez kitart, mert a Monaco talán még jobb csapat, mint a Puskás Akadémia
Három meccs óta nyeretlen a Monaco, de a Fradi edzője szerint a csütörtöki ellenfél kiegyensúlyozott, erős csapat.

Tudjuk, milyen fontos ez a mérkőzés, de nem szabad magunkra felesleges terhet pakolni, ismerjük a csapatunk erejét és minőségét. Nagy a tét, de ez nem lehet hatással a teljesítményünkre

mondta a kétszeres francia válogatott védő, aki arról is beszélt, hogy természetesen az ő szerepkörében különösen fájó, hogy a legutóbbi három tétmeccséből kettőt is úgy veszített el a csapata, hogy négy gólt kapott, de profi futballisták, tudják mi a dolguk: még többet és jobban edzeni.

Kapcsolódó
„A Ferencváros nagyon veszélyes a hirtelen tempó- és irányváltásaival"
Az AS Monaco vezetőedzője csapatként is jól együttműködő Fradira számít.

A két csapat monacói mérkőzésén a Ferencváros 1-0-ra nyert a francia bajnokság legutóbbi bronzérmese ellen Vécsei Bálint 80. perces góljával. Badiashile szerint levonták a megfelelő következtetéseket.

Az otthoni mérkőzésen a helyzetek kihasználása döntött – az egyetlen második félidei helyzetekből gólt kaptunk. Gyilkos ösztönre lesz szükségünk a kapu előtt.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik