Farkas Norbert / 24.hu
Nemzetközi foci sport

Ezzel a kezdővel harcolhatja ki a csoportgyőzelmet a Fradi az Európa Ligában

A Ferencváros labdarúgócsapata abban a tudatban fogadja az AS Monacót az Európa Liga csoportkörében csütörtök este, hogyha elkerüli a vereséget, biztosan továbbjut az egyenes kieséses szakaszba.

Egy esetleges győzelemmel ráadásul első helyen juthat tovább, ami a Crvena zvezda, Trabzonspor, AS Monaco hármas mellett megsüvegelendő teljesítmény. Sztanyiszlav Csercseszov ennek tükrében nem is variálta meg a kezdőcsapatát, a Crzvena zvezda ellen gőzelmet arató csapathoz képest két helyen változott az összetétel: az eltiltott Mats Knoester helyén Botka Endre játszik majd, a jobbhátvéd pedig Henry Wingo lesz, míg Besic helyén Aissa Laidouni szerepel. Eldar Civic sérülése miatt második alkalommal játszik kezdőként Pászka Lóránd az EL-ben.

Ferencváros: Dibusz – Wingo, Botka, S. Mmaee, Pászka – Vécsei, Laidouni – Traore, Zachariassen, Gojak – R. Mmaee.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!