Oli SCARFF / AFP
Nemzetközi foci sport

Így ünnepelj őrült módra a győztes gólnál, ha baba alszik a közelben

Mohamed Szalah góljával győzött a Liverpool a Manchester City ellen, amely ezzel elvesztette veretlenségét.

Kapcsolódó
Liverpoolban elbukott, már nem veretlen a Manchester City
Az Arsenal szerencsével, de nyert, és magabiztosan áll az élen.

A gól hatalmas eufóriát váltott ki egy Liverpool-drukkerekből álló baráti társaságban, de mivel a szobában édesanyja karjában békésen aludt egy csecsemő, így kénytelenek voltak némán ünnepelni.

Vicces jelenet lett belőle:

A Pool a győztes rangadó ellenére csak a 8., a meccs igazi nyertese pedig nevető harmadikként az Arsenal lett, amely négy ponttal meglépett a második Citytől.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!