Nigel Roddis / AFP
Nemzetközi foci sport

„Nem fogják szeretni a válaszom” – Klopp arról beszélt, utolérheti-e a Pool a Cityt

A hétvégén csúcsrangadót rendeznek a Premier League-ben, vasárnap ugyanis a címvédő Manchester City Liverpoolba látogat. Pénteken tartották meg a soros sajtótájékoztatókat, amelyen azt kérdezték Jürgen Klopptól, mi kéne ahhoz, hogy csapata ledolgozza 13 pontos hátrányát a riválissal szemben.

Ó, azt hiszem, nem fogják szeretni a válaszom. Nem fog tetszeni, mégis mindenki pontosan tudja a választ: senki sem versenyezhet a Manchester Cityvel. A világ legjobb csapata a tiéd és megszerzed még a világ legjobb csatárát. Az ár nem számít. Mit tehet a Liverpool? Nem azt, amit ők. Képtelenség. Három olyan klub van a világon, amelyik mindent megtehet

mondta Klopp, aki csapatneveket nem fűzött az utóbbihoz, de alighanem a City mellett a PSG-re és a Newcastle-re gondolt még, utóbbi nemrég került szaúdi kezekbe.

Kapcsolódó
Mázli vagy tökéletes munka eredménye, hogy máris továbbjutott a csoportkörből a BL meglepetéscsapata?
Sokan arra sem fogadtak volna, hogy a Club Brugge az Európa Ligát érő harmadik helyen végezhet a Bajnokok Ligájában, ehhez képest négy meccsből hármat megnyert és gólt sem kapott, amivel megváltotta a jegyét a legjobb 16 közé.

A nyáron egyébként mindkét csapat csatárt igazolt, a City a már említett Haalandot 51,2 millió fontért, míg a Pool 85 milliórt Darwin Núnezt. Ugyanakkor a norvég öt év alatt 97,5 milliót, míg az uruguayi 46,6 milliót keres majd. Haaland eddig 15 gólt szerzett a PL-szezonban, Núnez kettőt.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!