Jan Woitas/picture alliance via Getty Images
Nemzetközi foci sport

Szoboszlai Dominik kiment Schäfer András meccsére

A magyar válogatott tagjai sokszor említik az aktuális sikerek kapcsán, hogy nagyon erős a csapatszellem a játékosok között. Ezt mi sem bizonyíthatná jobban, mint a tény, hogy Szoboszlai Dominik élőben nézte meg válogatott csapattársát, Schäfer Andrást a hétvégén.

Kapcsolódó
Szoboszlai-gólpasszok és Orbán-gól is kellett a lipcsei győzelemhez
Simának induló, de végül körömrágós mérkőzésen győzte le 3-2-re a Herthát az RB Leipzig csapata.

Az RB Leipzigben szombaton végig pályán lévő középpályás 3-2-es sikert ünnepelhetett október 15-én a Hertha BSC ellen, majd másnap a német fővárosba utazott az Union Berlin bajnokijára. Erről egy kép is készült, amelyből az is kiderült, hogy a Dortmund elleni meccset sárga-feketébe öltözve nézte meg.

Szoboszlai egyébként szerencsét hozott, mert a listavezető 2-0-ra legyőzte a BVB-t.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!