Nemzetközi foci

„Ez a bajnokság kibaszott fénypontja, de még egy kérdést sem kaptam róla” – kiakadt a PSG edzője

Jean Catuffe/Getty Images
Jean Catuffe/Getty Images

Kiakadt a Paris Saint-Germain vezetőedzője, Christophe Galtier az Olympique Marseille elleni rangadó előtti sajtótájékoztatón.

A PSG-vel kapcsolatban még a szerdai, Benfica elleni Bajnokok Ligája-mérkőzés előtt látott napvilágot, hogy Kylian Mbappé távozni akar. A keddi nap folyamán aztán bővült a történet, Leonardo Araújo sportigazgatóról és a vezetőedzőről, Galtier-ről is azt írták a lapok, hogy távozhat.

Kapcsolódó
Kylian Mbappé állítólag már a távozásán dolgozik
A Paris Saint-Germainnek egyetlen feltétele van.

Vasárnap este a Marseille ellen hamisítatlan rangadót játszik a párizsi sztárcsapat, a vezetőedző pedig megtartotta az ilyenkor szokásos sajtótájékoztatóját. Csakhogy a kérdések mind Mbappéra és a körülötte állítólag kialakult helyzetre vonatkoztak. Rövid idő után Galtier-nek elfogyott a türelme és felcsattant.

„Beszéltem-e vele erről a pletykáról? Nem. Azt láttam, Kylian teljesen belemerült a Benfica elleni felkészülésbe, a mérkőzésbe, majd ezt követően pedig a Marseille elleni felkészülésbe is. Ennyi történt. Újra elmondom, nagyon boldog vagyok, amiért ilyen csapatnak és ilyen játékosoknak lehetek az edzője. Ezt írják le és beszéljünk végre a labdarúgásról!

A Bajnokok Ligája-mérkőzés óta az OM elleni rangadóra készülnek, a bajnokság kibaszott csúcspontjára! Minden évben erre vár a legtöbb ember, de még egy kérdést sem tettek föl róla

– bosszankodott Galtier.

A Ligue 1-t egyedüli veretlen csapatként vezető Paris Saint-Germain 26 ponttal áll az élen, de az OM egy győzelemmel pontszámban beérné.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik