Jean Catuffe/Getty Images
Nemzetközi foci sport

„Ez a bajnokság kibaszott fénypontja, de még egy kérdést sem kaptam róla” – kiakadt a PSG edzője

Kiakadt a Paris Saint-Germain vezetőedzője, Christophe Galtier az Olympique Marseille elleni rangadó előtti sajtótájékoztatón.

A PSG-vel kapcsolatban még a szerdai, Benfica elleni Bajnokok Ligája-mérkőzés előtt látott napvilágot, hogy Kylian Mbappé távozni akar. A keddi nap folyamán aztán bővült a történet, Leonardo Araújo sportigazgatóról és a vezetőedzőről, Galtier-ről is azt írták a lapok, hogy távozhat.

Kapcsolódó
Kylian Mbappé állítólag már a távozásán dolgozik
A Paris Saint-Germainnek egyetlen feltétele van.

Vasárnap este a Marseille ellen hamisítatlan rangadót játszik a párizsi sztárcsapat, a vezetőedző pedig megtartotta az ilyenkor szokásos sajtótájékoztatóját. Csakhogy a kérdések mind Mbappéra és a körülötte állítólag kialakult helyzetre vonatkoztak. Rövid idő után Galtier-nek elfogyott a türelme és felcsattant.

„Beszéltem-e vele erről a pletykáról? Nem. Azt láttam, Kylian teljesen belemerült a Benfica elleni felkészülésbe, a mérkőzésbe, majd ezt követően pedig a Marseille elleni felkészülésbe is. Ennyi történt. Újra elmondom, nagyon boldog vagyok, amiért ilyen csapatnak és ilyen játékosoknak lehetek az edzője. Ezt írják le és beszéljünk végre a labdarúgásról!

A Bajnokok Ligája-mérkőzés óta az OM elleni rangadóra készülnek, a bajnokság kibaszott csúcspontjára! Minden évben erre vár a legtöbb ember, de még egy kérdést sem tettek föl róla

– bosszankodott Galtier.

A Ligue 1-t egyedüli veretlen csapatként vezető Paris Saint-Germain 26 ponttal áll az élen, de az OM egy győzelemmel pontszámban beérné.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!