Tnani Badreddine/DeFodi Images via Getty Images
Nemzetközi foci sport

A Paris Saint-Germain Kylian Mbappé lejáratásán dolgozik?

A francia Mediapart szerdai bejelentése szerint a Paris Saint-Germain felbérelt egy ügynökséget, hogy lejárassa Kylian Mbappét.

Kapcsolódó
Kylian Mbappé állítólag már a távozásán dolgozik
A Paris Saint-Germainnek egyetlen feltétele van.

A hír szerint nem csak a saját csatáruk volt a célpont, hanem több közszereplő is, ehhez pedig rengeteg hamis Twitter-profilt hoztak létre. Ezeken keresztül alakították a közvéleményt olyanra, amilyet a PSG szeretett volna. Ennek részét képezte a Mediapart is, amely leleplezte a történteket.

Nem ez lenne az első eset a futballban, korábban az FC Barcelona elnökét, Josep Bartomeut is hasonlóval vádolták meg, a közelmúltban pedig a Hertha BSC elnökváltása kapcsán is kiderült, hogy egy külső cég ezzel a technikával segített.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!