Jean Catuffe/Getty Images
Nemzetközi foci sport

Kylian Mbappé állítólag már a távozásán dolgozik

Kedd délután robbantott a Marca a nagy újsággal: Kylian Mbappé el akar igazolni a Paris Saint-Germainből.

Kapcsolódó
„A futball megsértése” – kiakadtak Spanyolországban, hogy Mbappé marad a PSG-nél
A La Liga jogi lépéseket fontolgat a francia csapat ellen, míg a ligaelnök szerint Nasszer al-Kelaifi akkora veszélyt jelent a sportág számára, mint a Szuperliga.

A francia csatárról évek óta lehetett hallani, hogy a Real Madridba akar igazolni, ám 2022 nyarán mégis nemet mondott a spanyoloknak. Inkább maradt Párizsban, a PSG 2025-ig hosszabbított Mbappéval, a BBC úgy tudja, hogy 177 millió eurós aláírási pénzt ajánlhatott a PSG, míg a New York Times szerint a francia klub az évi közel 25 millió eurós realos fizetési ajánlatra ígérhetett rá. Ennek ellenére a Marca arról írt, hogy teljesen megromlott a viszonya a klubbal és közölte a vezetőkkel, hogy távozni akar.

A PSG és Kylian Mbappé kapcsolata darabokra tört, ráadásul a párizsi vezetők ugyan hajlandóak belemenni januári távozásába, de a júliusi feltételeikhez hasonlókat támasztottak. Többek között azt is kikötötte a klub, hogy akárhová is igazol, az nem lehet a Real Madrid

– írja a sportnapilap

A Marca megemlíti, hogy a Manchester United és a Liverpool kerülhet szóba kérőként a januári átigazolási időszakban.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!