twitter.com/CANALPLUS_SPORT
Nemzetközi foci sport

Két perc is elég volt a tökéletes szabadrúgáshoz

Már a második percben kialakult a végeredmény a lengyel élvonalbeli Raków Czestochowa-Legnica mérkőzésen.

A hétfő esti találkozón Ivi López végezhetett el szabadrúgást és bár nagyjából húsz méterre kellett letenni a labdát, őrült nagy gól lett belőle. A spanyol középpályás az előző idényben 20 gólig meg sem állt, a jelenlegi idényben pedig 11 bajnokin már a negyedik találatát jegyezte.

Lett volna esélye a Legnicának az egyenlítésre, azonban Ángelo Henríquez tizenegyesét kivédte a hazaiak kapusa.

Győzelmével 12 fordulót követően négy ponttal vezeti az Ekstraklasát a Raków csapata a Legia Varsó előtt.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!