Nemzetközi foci sport

Állítsuk meg Lengyelország ukránosítását, üzenték a szurkolók

Kisebb közjáték zavarta meg az élvonalbeli lengyel labdarúgó-bajnokság 11. fordulójának utolsó mérkőzését.

Kapcsolódó
Joao Félixtől megszabadulna az Atlético, hogy megvehesse Szoboszlait
A magyar játékos egyelőre a lipcseiekkel arra készül, hogy legyőzze a Celticet.

A hétfői, Slask Wroclaw–Warta Poznan összecsapás 60. percében egy transzparens került ki a lelátóra, amely a televízióban is jól látható volt:

Állítsuk meg Lengyelország ukránosítását!

„Nem hittem el. Nem tudom, hogy azért kritizáljam a Slask Wroclawot, mert kikerülhetett egy ilyen transzparens, vagy megdicsérjem, mert gyorsan eltűnt” – írta Twitter-oldalán egy újságíró, Dominik Panek.

A meccset a vendég Warta Poznan nyerte 2-0-ra.

Az ENSZ Menekültügyi Főbiztosságának szeptember 30-i adatai szerint 4 183 300 ukrán állampolgár tartózkodik ideiglenes jelleggel az Európai Unió országaiban. A legtöbb ideiglenes menekült státusszal rendelkező személy Lengyelországban van, számuk meghaladja az 1,4 milliót.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!