Nemzetközi foci sport

Ádám Martin a 97. és a 100. percben is betalált

Az Ulszan Hyundai Ádám Martin duplájával fordította meg a dél-koreai bajnokság rájátszásában a Jeonbuk elleni mérkőzést.

A vendégek Modou Barrow góljával szereztek vezetést a 34. percben, amivel sokáig úgy tűnt, meg is nyerik a találkozót. A magyar válogatott csatár azonban beállt a 75. percben és mindent megváltoztatott. Először a 97. percben értékesített egy büntetőt, amit hosszas videózás után adtak meg, majd egy szögletből érkező beadást fejelt a jobb alsó sarokba.

Győzelmével az Ulszan legnagyobb riválisával szemben növelte az előnyét 12 pontra a tabellán.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!