Streamja
Nemzetközi foci sport

Egyszerűen hasra esett a védő, a csatárnak csak az üres kapuba kellett lőnie

Komikus góllal szerzett vezetést a Hannover 96 csapata a Hamburger SV elleni Bundesliga 2-es mérkőzésen.

Kapcsolódó
Izraeli titkosszolgálat segítségével túrták ki a helyéről a Hertha elnökét
Lars Windhorst már főszponzorként is megosztó személyiség volt, azonban az izraeli bíróságon nagyon súlyos vádak merültek föl vele szemben elnökké válásával kapcsolatban.

A hátul passzolgató vendégjátékosok közül Miro Muheim hasra esett a negyedik percben, így aztán Sei Muroyának csak le kellett csapnia a labdára és a kapus mögött a hálóba gurítani.

Más kérdés, hogy csak tíz percig örülhetett a vezetésnek a Hannover, mivel Moritz Heyer centerezését Julian Börner a saját kapujába lőtte.

Az első félidőben nem is esett több találat, cikkünk megjelenésekor 1-1 volt az állás.

Frissítünk!

A Hamburg egy 92. percben szerzett találattal nyerte meg a mérkőzést.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!