Jose Breton / NurPhoto / NurPhoto via AFP
Nemzetközi foci sport

Gulácsi elmondta, mi hiányzik a legjobban a Lipcse játékából

Szerdán mindössze az első csapat nyolc játékosának, valamint utánpótlásból érkezőknek tartott edzést Marco Rose, a Bundesligában szereplő RB Leipzig vezetőedzője. Ennek oka, hogy többen, így Szoboszlai Dominik, Willi Orbán és Gulácsi Péter is a válogatottal töltötte az elmúlt másfél hetet, így ők egyéni feladatokat végeztek.

Kapcsolódó
„A portugálok beteg, lelketlen, kicsinyes, buta és hálátlan emberek” – Ronaldo nővére bepipult a testvérét kritizálókra
Sokan Ronaldót tették meg bűnbaknak a spanyolok elleni vereség miatt. Katia Aveiro nem fogta vissza magát.

A szezont nem kezdte jól a kupagyőztes Lipcse, az eddigi hét fordulóban mindössze kétszer sikerült nyernie, míg a Bajnokok Ligájában egyelőre két vereség szerepel a csapat neve mellett, amely már egy edzőváltáson is átesett, ugyanis Domenico Tedescóval indult az idény, az ő helyére érkezett Rose szeptember 8-án, ő irányított az elmúlt három mérkőzésen. Gulácsi a Bildnek nyilatkozva elmondta, mi az, amit hiányol gödörbe került csapatától.

Az segítene rajtunk, hogy folyamatosan szállítanánk a pontokat. Ez hiányzik jelenleg a játékunkból. Hogy elkezdjünk egy pontszerző sorozatot ebben az intenzív időszakban

magyarázta a Leipzig csapatkapitánya, aki szerint mindenképpen javulniuk kell a labda elleni játékban is csapatszinten, ő ugyanis ennek tudja be, hogy az eddigi hét fordulóban tizenkét gólt is kaptak.

Keresve sem találhatna jobb ellenfelet magának a Lipcse a Bochumnál: a Bundesligában nyeretlenül az utolsó helyen álló csapatot fogadják Gulácsiék szombaton. Egyébként ahogy a többi együttes, úgy a Leipzig is őrült időszak elé néz, a világbajnokság előtt ugyanis még 13 tétmérkőzést vív majd.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!