Nemzetközi foci

Gulácsi elmondta, mi hiányzik a legjobban a Lipcse játékából

Jose Breton / NurPhoto / NurPhoto via AFP
Jose Breton / NurPhoto / NurPhoto via AFP

Szerdán mindössze az első csapat nyolc játékosának, valamint utánpótlásból érkezőknek tartott edzést Marco Rose, a Bundesligában szereplő RB Leipzig vezetőedzője. Ennek oka, hogy többen, így Szoboszlai Dominik, Willi Orbán és Gulácsi Péter is a válogatottal töltötte az elmúlt másfél hetet, így ők egyéni feladatokat végeztek.

Kapcsolódó
„A portugálok beteg, lelketlen, kicsinyes, buta és hálátlan emberek” – Ronaldo nővére bepipult a testvérét kritizálókra
Sokan Ronaldót tették meg bűnbaknak a spanyolok elleni vereség miatt. Katia Aveiro nem fogta vissza magát.

A szezont nem kezdte jól a kupagyőztes Lipcse, az eddigi hét fordulóban mindössze kétszer sikerült nyernie, míg a Bajnokok Ligájában egyelőre két vereség szerepel a csapat neve mellett, amely már egy edzőváltáson is átesett, ugyanis Domenico Tedescóval indult az idény, az ő helyére érkezett Rose szeptember 8-án, ő irányított az elmúlt három mérkőzésen. Gulácsi a Bildnek nyilatkozva elmondta, mi az, amit hiányol gödörbe került csapatától.

Az segítene rajtunk, hogy folyamatosan szállítanánk a pontokat. Ez hiányzik jelenleg a játékunkból. Hogy elkezdjünk egy pontszerző sorozatot ebben az intenzív időszakban

magyarázta a Leipzig csapatkapitánya, aki szerint mindenképpen javulniuk kell a labda elleni játékban is csapatszinten, ő ugyanis ennek tudja be, hogy az eddigi hét fordulóban tizenkét gólt is kaptak.

Keresve sem találhatna jobb ellenfelet magának a Lipcse a Bochumnál: a Bundesligában nyeretlenül az utolsó helyen álló csapatot fogadják Gulácsiék szombaton. Egyébként ahogy a többi együttes, úgy a Leipzig is őrült időszak elé néz, a világbajnokság előtt ugyanis még 13 tétmérkőzést vív majd.

Olvasói sztorik