Pedro Fiuza / NurPhoto / NurPhoto via AFP
Nemzetközi foci sport

„A portugálok beteg, lelketlen, kicsinyes, buta és hálátlan emberek” – Ronaldo nővére bepipult a testvérét kritizálókra

A portugál futballszurkolók finoman szólva sem voltak elragadtatva Cristiano Ronaldo teljesítményétől a spanyolok elleni Nemzetek Ligája-meccsen. A spanyolok 1-0-ra nyerték a szomszéd elleni rangadót, és ezzel megszerezték az A divízió második csoportjának első helyét, vagyis bejutottak a négyes döntőbe.

A portugál drukkerek a vereség után Ronaldót tartották az egyik bűnbaknak, ez pedig felbőszítette a játékos testvérét, Katia Aveirót, aki az Instagram-oldalán nem kímélte honfitársait.

A mostani reakciók egyáltalán nem lepnek meg. A portugálok oda szarnak, ahonnan esznek, ez mindig is így volt. Ezért van, hogy ha valaki kiemelkedik a többiektől eltérő mentalitásával, akkor az zavarónak számít.

Veled vagyok mindig, királyom. Nyugodj meg. Úgy illene, hogy támogassák azt, aki mindig sokat tett Portugáliáért. De a portugálok beteg, lelketlen, kicsinyes, buta és hálátlan emberek” – írta Ronaldo nővére.

Testvére furcsa időszakon megy keresztül, hiszen megszokhatta, hogy csapataiban alapembernek számít, ám Erik ten Hag, a Manchester United új edzője nem szán neki főszerepet. A Premier League-ben eddig hat meccsen 207 perc jutott a portugálnak, akinek még nincs a bajnokságban sem gólja, sem gólpassza.

Akinek a katari várhatóan az utolsó világbajnoksága lesz, úgyhogy biztos, hogy nagyon odateszi majd magát. Portugália Ghánával, Uruguayjal és Dél-Koreával került egy csoportba.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!