Nemzetközi foci

„A portugálok beteg, lelketlen, kicsinyes, buta és hálátlan emberek” – Ronaldo nővére bepipult a testvérét kritizálókra

Pedro Fiuza / NurPhoto / NurPhoto via AFP
Pedro Fiuza / NurPhoto / NurPhoto via AFP

A portugál futballszurkolók finoman szólva sem voltak elragadtatva Cristiano Ronaldo teljesítményétől a spanyolok elleni Nemzetek Ligája-meccsen. A spanyolok 1-0-ra nyerték a szomszéd elleni rangadót, és ezzel megszerezték az A divízió második csoportjának első helyét, vagyis bejutottak a négyes döntőbe.

A portugál drukkerek a vereség után Ronaldót tartották az egyik bűnbaknak, ez pedig felbőszítette a játékos testvérét, Katia Aveirót, aki az Instagram-oldalán nem kímélte honfitársait.

A mostani reakciók egyáltalán nem lepnek meg. A portugálok oda szarnak, ahonnan esznek, ez mindig is így volt. Ezért van, hogy ha valaki kiemelkedik a többiektől eltérő mentalitásával, akkor az zavarónak számít.

Veled vagyok mindig, királyom. Nyugodj meg. Úgy illene, hogy támogassák azt, aki mindig sokat tett Portugáliáért. De a portugálok beteg, lelketlen, kicsinyes, buta és hálátlan emberek” – írta Ronaldo nővére.

Testvére furcsa időszakon megy keresztül, hiszen megszokhatta, hogy csapataiban alapembernek számít, ám Erik ten Hag, a Manchester United új edzője nem szán neki főszerepet. A Premier League-ben eddig hat meccsen 207 perc jutott a portugálnak, akinek még nincs a bajnokságban sem gólja, sem gólpassza.

Akinek a katari várhatóan az utolsó világbajnoksága lesz, úgyhogy biztos, hogy nagyon odateszi majd magát. Portugália Ghánával, Uruguayjal és Dél-Koreával került egy csoportba.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik