Nemzetközi foci sport

Cristiano Ronaldo akkorát kapott, hogy dőlt a vér a fejéből

Ijesztő balesettel kezdődött a szombati Csehország-Portugália Nemzetek Ligája-mérkőzés.

Kapcsolódó
Szalai káprázatos góljával vertük a németeket a Nemzetek Ligájában
A csapatkapitány egy szöglet után oxival húzta a labdát a németek kapujába. A győzelemmel biztos, hogy bent maradtunk a Nemzetek Ligája A osztályában.

A 14. percben Cristiano Ronaldo ugrott fel fejelni egy beadást követően, amikor a kapujából kirepült Tomás Vaclik. Labda helyett azonban a portugál klasszis fejét találta telibe, aki elterült és rengeteg vér jött belőle, komoly orvosi szünetre volt szükség.

Nem sokkal később Patrik Schick és Jakub Brabec is orvosi segítségre szorult, utóbbit le is kellett cserélni a 22. percben. Cikkünk születésekor még nem született gólt a találkozón.

Frissítünk!

A portugál válogatott végül 4-0-ra nyert, pedig Schick még egy tizenegyest is rúghatott a hazaiaktól, de csúnyán kapu fölé lőtte.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!