Tim Clayton/Corbis via Getty Images
Nemzetközi foci sport

Olekszandr Zubkov parádézott az ukrán válogatottban

Az ukrán válogatott 5-0-ra legyőzte az örményeket a Nemzetek Ligája szombati játéknapján.

A vendégeknél főszereplő volt Olekszandr Zubkov, aki először tökéletes centerezéssel szolgálta ki Oleksandr Tymchyköt, majd a második félidőben visszakapta a kölcsönt és a korábbi FTC-támadó lőtt a léc alá.

Ezek után még a 69. percben átemelte az örmény kapust is, ami ugyan gólpasszt ért újra, de ebből a gólból is kivette a részét. Ezután le is cserélték őt.

Egy másik exfradista, Danilo Ihnatenko is betalált, majd Artem Dovbyk állította be a végeredményt.

Ezzel a sikerrel élre ugrott a B divízió 1. csoportjában Ukrajna, de csak egy ponttal előzi meg Skóciát, amely ráadásul a nap folyamán játszik még Írországgal. Ez a két csapat meccsel majd a zárófordulóban is.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!