Nemzetközi foci sport

Koszta Márk a csapata hőse lehetett volna, de kapu mellé gurította a büntetőt

A Torpedo Moszkva idegenben kikapott 1-0-ra az Uraltól az Orosz Kupa csoportkörének harmadik mérkőzésén.

Koszta Márk már hátrányban állt be a 75. percben csereként a vendégekhez és ő vállalta el tíz perccel később a büntetőt, amit Muhammad Szultonov harcolt ki. A magyar csatár azonban nem tudott élni a lehetőséggel, sőt a kaput sem találta el, gurítása érintés nélkül suhant el a bal kapufa mellett.

Ez volt a Torpedo utolsó esélye az egyenlítésre, végül kikapott. Az Orosz Kupa csoportkörében két vereséggel és egy győzelemmel harmadik helyen áll a moszkvai együttes, féltávnál csak a Szocsit előzi meg. Az első két helyezett jut tovább a csoportokból, míg a harmadikok regionális play-offba kerülnek át.

Kapcsolódó
Ádám Martin úgy tolt ki Koszta Márkkal, hogy nem is tudott róla
A Paks támadójának dél-koreai szerződése azt eredményezte, hogy lapátra ültették a ZTE korábbi csatárát.

Koszta nyáron hagyta el a dél-koreai Ulszan Hyundait, nem sokkal azután, hogy Ádám Martin odaigazolt. Így csapott le rá az orosz Torpedo Moszkva, amelyben eddig háromszor lépett pályára csereként, de gólt még nem sikerült szereznie.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!