Twitter
Nemzetközi foci sport

Amikor az egész csapatnak elgurul a gyógyszere: 22 perc alatt négy focistát állítottak ki, félbe is szakadt a meccs

Idő előtt véget ért a francia és a lengyel U18-as válogatott összecsapása, miután a franciáktól négy játékost is kiállított a bíró.

A mérkőzést a limoges-i nemzetközi utánpótlástornán játszották, és döntőnek beillő találkozó volt, ahol a franciáknak a döntetlen is elég lett volna a tornagyőzelemhez.

A lengyelek korán vezetést szereztek, de a franciák talpra álltak, és a 25. percben már náluk volt az előny, azonban két perccel később jött a lengyel válasz, így 2-2-vel zárult az első féliő.

Aztán jött az őrült második felvonás, a franciáktól előbb a csatár Ilyes Housni, majd a védő Jeanuel Belocian kapott piros lapot. A kettős emberelőnyt a 70. percben használták ki a lengyelek Kacper Masiak révén, két perccel később pedig tovább fogyatkoztak a franciák, mivel Yoni Gomis begyűjtötte a második sárgáját.

A 77. percben Stéphanois Darnell Bile-nek is elgurult a gyógyszere, előbb rácsúszott az ellenfelére, majd amikor az számon kérte, még le is fejelte.

A nagy tumultusban szerencsére nem tört ki tömegverekedés, a meccs viszont félbeszakadt, mivel a franciák mindössze heten maradtak. Ami külön bravúr: a négy kiállítást 22 perc leforgása alatt sikerült összehozni.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!