Manchester City
Nemzetközi foci sport

Az átigazolási időszak utolsó napján vett védőt a Manchester City

A címvédő Manchester City szerződtette Manuel Akanjit a Borussia Dortmundtól.

A 27 éves svájci válogatott védő az FC Winterthurban kezdte pályafutását, majd az FC Baselben is játszott, onnan 2018 januárjában igazolt a Dortmundhoz, amelynek színeiben 158 mérkőzésen szerepelt.

Kapcsolódó
Haaland olyat tett, amire még senki sem volt képes Angliában
Továbbra is százszázalékos az Arsenal a Premier League-ben.

Sajtóértesülések szerint 15-17 millió font körüli összeget fizetett Akanjiért az angol klub, aki öt évre kötelezte el magát a Citynél. Akanji a nyári átigazolási szezon ötödik érkezője a címvédőnél, korábban Sergio Gómez, Erling Braut Haaland, Kalvin Phillips és Stefan Ortega írt alá a csapattal.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!