Nemzetközi foci

Casemiro realos búcsúját Carlo Ancelotti is megkönnyezte

Twitter
Twitter

Hétfőn elbúcsúzott a Real Madridtól Casemiro. A brazil középpályás a múlt héten jelezte a spanyol klub felé, hogy szeretne eligazolni, és miután a csapatok megegyeztek, a következő öt évben a Manchester Unitedet erősíti majd. Az angolok a hírek szerint 60+10 millió eurót fizetnek a 30 éves játékosért.

Casemiro a beszéde során elérzékenyült és a szemét törölgette, de Carlo Ancelotti is megkönnyezte a játékos szavait.

A játékos arról beszélt, hogy akik azt hiszik, a pénz miatt vált, azok nem ismerik őt, egyszerűen most érezte elérkezettnek az időt a távozásra. Úgy érzi, hogy 30 évesen a legjobb korban van, és Anglia egyik legnagyobb klubjához igazol, ahol ugyanazokat az értékeket és minőséget szeretné képviselni, mint amit a Real Madridnál töltött évei alatt.

Kapcsolódó
„Te vagy a világ legjobb testőre” – megható levélben búcsúztak csapattársai a Unitedhez igazoló Casemirótól
Casemiro kilenc és fél év után hagyja el a Real Madridot, a szenvedő Manchester Uniteden próbál meg segíteni.

A Bajnokok Ligája-döntőt követően úgy éreztem, ez a történet számomra véget ért. Pihentem rá, de a nyaralást követően is ugyanez a gondolat volt bennem

– mondta, majd arról beszélt, hogy nemcsak Florentino Pérez klubelnökkel volt ezt nehéz megbeszélnie, hanem két középpályás társával, Luka Modriccsal és Toni Krooszzal is, akikkel barátokként válnak el. Megígérte azt is, hogy egy napon még visszatér a klubhoz.

A Real Madrid legendájaként, szeretetben távozol. Ez a hely mindig is az otthonod lesz

– mondta Pérez.

Casemiro 2013 januárjában érkezett a Real Madridhoz, az ott töltött évek során összesen 18 trófeát nyert, közte öt Bajnokok Ligáját.

Olvasói sztorik