Nemzetközi foci

Úgy kellett lefogni a madridi focistát, nehogy kimásszon a lelátóra verekedni csapata szurkolóival

Oscar J. Barroso / Europa Press / Getty Images
Oscar J. Barroso / Europa Press / Getty Images

Csalódást keltő vereséget szenvedett el hazai pályán az Atlético Madrid, amely vasárnap 2-0-ra kapott ki a Villarrealtól. A játékosok és a szurkolók is feszültek voltak a lefújás utáni pillanatokban, aminek majdnem verekedés lett a vége.

Valaki a lelátóról ugyanis beszólt Antoine Griezmann-nak, Mario Hermoso ezt szóvá tette, mire őt a realos múltjára tett megjegyzésekkel cukkolták, ami annyira felbőszítette az ötszörös spanyol válogatott védőt, hogy le kellett fogni, nehogy felmásszon a lelátóra és olyat tegyen, amit később megbán.

A 27 éves, madridi születésű Hermoso 2005 és 2014 között a Real Madrid akadémiáján sajátította el a labdarúgás alapjait, majd játszott a királyiak C és B csapatában is. 2017-ben aztán az Espanyolhoz igazolt, majd két év elteltével igazolt 25+4 millió euróért az Atléticóhoz, amelynek színeiben eddig 95 mérkőzésen lépett pályára.

Kapcsolódó
Dárdai a fia Köln elleni villanásáról: Egy ilyen gól és győzelem ennyi néző előtt életre szóló emlék, ezt már nem veheti el senki
A korábbi szövetségi kapitány úgy véli, a Fehérvárnak mindenképp gólt kell szereznie a visszavágón, hogy összejöjjön a nagy bravúr.

A vasárnapi mérkőzésen egyébként nem is játszott, a kispadról nézte végig csapata vereségét, mint ahogyan a Getafe elleni 3-0-s győzelmet is a nyitófordulóban.

Olvasói sztorik