Magyar foci

Dárdai a fia Köln elleni villanásáról: Egy ilyen gól és győzelem ennyi néző előtt életre szóló emlék, ezt már nem veheti el senki

SOEREN STACHE / dpa-Zentralbild / dpa Picture-Alliance via AFP
SOEREN STACHE / dpa-Zentralbild / dpa Picture-Alliance via AFP

Egygólos előnyt szerzett Kölnben a Fehérvár, amely csütörtökön saját pályáján juthat be a Konferencia Liga csoportkörébe.

„A meccs előtt olyan eredményben bíztam, ami után van esély a hazai visszavágón a csodára, de a csoda már előbb, Kölnben megtörtént. Hazai labdabirtoklási fölény ide vagy oda, a kölniek a két nagy helyzetükből értékesítettek egyet, a Vidi két gólja viszont szép kombinációk után, gyönyörűen kidolgozott támadásokból született, tehát a százszázalékos helyzetek számában sincs semmi okunk panaszkodni” – értékelte a kölni meccset a korábbi magyar szövetségi kapitány, Dárdai Pál.

Dárdai szerint a visszavágón minimum egy, de lehet, hogy több gólra is szüksége lesz a Fehérvárnak, hogy kiharcolja a továbbjutást. A kölni találkozót Dárdai fia, Palkó döntötte el csodás lövésével, és az edző azt mondta, ő már sok ilyen gólt látott tőle, amikor még együtt dolgoztak a Herthánál.

Egy ilyen gól és győzelem ennyi néző előtt életre szóló emlék, ezt már nem veheti el senki. Történelmi tett, amit a Vidi csütörtök este elért Kölnben

A Fehérvár elhalasztotta a hétvégi, Újpest elleni bajnokiját, hogy a csütörtöki nagy feladatra koncentráljon. A visszavágó augusztus 25-én 19 órakor kezdődik a Mol Aréna Sóstóban.

Olvasói sztorik