Nemzetközi foci

Nagyot szólna, ha a rossz rajt után kapkodó MU a Realból és a Chelsea-ből is elhozná a kiszemeltjét

Glyn KIRK / IKIMAGES / AFP
Glyn KIRK / IKIMAGES / AFP

Az angol Telegraph azt írja, a katasztrofális idénykezdet után – két meccs, 0 pont, 1-6-os gólarány – a Manchester United még öt játékost szeretne megszerezni az átigazolási időszak hajrájában.

A kiszemeltek között van a Dortmund jobbhátvédje, Thomas Meunier, a Real Madrid középpályása, Casemiro, a korábban a klubbal már hírbe hozott szerb játékos, Sergej Milinkovic-Savic, aki ma még a Laziót erősíti, valamint a Chelsea amerikai támadója, Christian Pulisic.

A MU érdeklődött Pierre-Emerick Aubameyang iránt is, de a gaboni támadó inkább a Chelsea-t választaná, ha elhagyná a Barcelonát.

Kapcsolódó
Húzós átigazolási hajrá vár a további játékosokra vágyó Barcára
Lehetnek még érkezők, de fontos lenne, hogy a klub közben megszabaduljon néhány feleslegesnek ítélt játékostól.

A Telegraph szerint Milinkovic-Savic és Casemiro ügyében optimista lehet a MU, igaz, kettőjük megszerzése összesen majdnem 100 millió fontjába kerülhet a klubnak.

A jobbhátvéd posztra Meunier mellett a Barcelonánál Xavi által létszámfelettinek minősített Sergino Dest is a radaron van, de az angol lap szerint a MU-nak a 12 millió fontra taksált belga válogatott védő megszerzésére van nagyobb esélye.

Pulisic ügyében a United kölcsönvételben gondolkodik, a Chelsea viszont inkább eladná az amerikai csatárt, úgyhogy még további egyeztetések várhatók.

A legnagyobbat Casemiro leigazolása szólna, a brazil középpályás az elmúlt években többek között öt BL-t és három spanyol bajnoki címet nyert a Reallal, amely a nyáron az ő posztjára igazolta a nála nyolc évvel fiatalabb Aurélien Tchouamenit. Kettőjük közül a Frankfurt elleni európai Szuperkupa-döntőben Casemiro, az Almería elleni bajnokin viszont Tchouameni volt kezdő, amiből persze nem kell azért komoly következtetést levonni.

A Telegraph úgy véli, ha Casemiro váltani szeretné, a Real Madrid hajlandó lenne elengedni. A középpályára a MU először Frenkie de Jongot szerette volna leigazolni, de a Barca holland játékosa nem akart távozni, a következő jelölt pedig a Juventus francia légiósa, Adrien Rabiot volt, az ő megszerzése a focista magas bérigénye miatt hiúsult meg.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik