Nemzetközi foci

Cristiano Ronaldónak elege van, hamarosan mindent elmond

Visionhaus/Getty Images
Visionhaus/Getty Images

Gyakorlatilag nem telik el úgy nap a nyáron, hogy ne jelenne meg legalább egy átigazolási pletyka Cristiano Ronaldóról – igaz, ez évek óta így van. A portugál klasszis a jelek szerint megelégelte mindezt, az Instagramon egy kommentben úgy reagált:

A média hazudik. Jegyzetfüzetbe vezetem, az elmúlt hónapokban száz hírből öt volt igaz. Képzeljétek el, milyen ez

– írta Ronaldo, aki hozzátette, hamarosan megjelenik vele egy interjú, amiben mindent elmond.

A hírek arról szólnak hetek óta, hogy a 37 éves támadó el akarja hagyni a Manchester Unitedet, ugyanis a Bajnokok Ligájában akar szerepelni, miközben jelenlegi csapata csak az Európa Ligában szerepel majd. A United ráadásul katasztrofálisan kezdte a szezont, két vereséggel és 1-6-os gólkülönbséggel, jelenleg az utolsó az angol élvonalban.

Kapcsolódó
Üres kalóriák a transzfercirkuszban: miért őrül meg a világ az átigazolási pletykákért?
Miért lett egy fiatal olasz újságíró, Fabrizio Romano a transzferinformációk királya és miért őrül meg a közönség a pszeudoeseményekért? Veszítenénk bármit, ha nem lennének átigazolási pletykák?

Röpködtek már a csapatnevek szép számmal, szóba került a Bayern München (amely egyből elutasította a lehetőséget), az Atlético Madrid (ahol a drukkerek nyíltan ellenezték a lehetőséget), míg a napokban a Sky Sports már azt írta egy később törölt tweetben, hogy a United azt tervezi, hogy felbontja a játékos szerződését.

Ami tény, hogy Erik Ten Hag többször is elmondta, hogy ragaszkodnak Cristiano Ronaldóhoz, aki eddig mind a két bajnokin pályára lépett annak ellenére is, hogy személyes okokra hivatkozva később kezdte el a felkészülést.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik