Nemzetközi foci

A Juventus középpályásával orvosolja gondjait a MU

FRANCK FIFE / AFP
FRANCK FIFE / AFP

Új idény, új edző, de az érzés a régi, mondhatták vasárnap délután a Manchester United szurkolói, miután az Ajaxtól érkező vezetőedző, Erik ten Hag a Brighton elleni hazai vereséggel debütált tétmeccsen a manchesteri klubnál.

Kapcsolódó
Ronaldo a padon kezdett, kellemetlen vereséggel indította a szezont a Manchester United
2014 után először kezdett egy vezetőedző vereséggel a csapatnál.

A United kétségbeesettben próbál még játékost igazolni, szóba került már a Bologna csatára, az időnként mind váratlan húzásaiban, mind forrófejűségében Zlatan Ibrahimovicot idéző Marko Arnautovic, a középpályára pedig Adrien Rabiot a kiszemelt, aki jelenleg a Juventust erősíti.

A 27 éves Rabiot 7 millió eurós fizetésével a Juve egyik legjobban kereső játékosának számít. A MU első számú jelöltje Frenkie De Jong volt a középpályára, de őt hiába próbálta elpasszolni a Barcelona, a holland játékos nem kíván távozni a katalánoktól.

Kapcsolódó
Lewandowski meglőtte első Barca-gólját, és egy különdíjat is besöpört
Dani Alvest elbúcsúztatták, majd alaposan elverték új csapatát.

A Juventus ingyen szerezte meg Rabiot-t 2019 nyarán, aki azóta egy bajnoki címet, egy olasz kupát, valamint Szuperkupát nyert a torinói klubbal, amelynek színeiben 129 tétmeccsen 6 gólt és 6 gólpasszt jegyzett.

Rabiot távozása kényszerhelyzetbe hozná a Juvét, amely sérülés miatt Paul Pogbát és Weston McKennie-t is hetekre elvesztette. A Football Italia azt írja, ha Rabiot távozna, akkor a Juventus a Sassuolo 22 éves középpályását, Davide Frattesit vinné a helyére.

A Juve és a Sassuolo egyébként éppen egymás ellen játszik a Serie A első fordulójában.

Frissítünk!

A Sky Sport hétfőn kora délután már arról számolt be, hogy a MU megegyezett a Juvéval Rabiot ügyében.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik