Nemzetközi foci

Új csapattársat kaptak Szoboszlaiék

Martin Rose/Getty Images
Martin Rose/Getty Images

A három magyar válogatott labdarúgót is foglalkoztató RB Leipzig leigazolta Xaver Schlagert a VfL Wolfsburg együttesétől

Német sajtóértesülések szerint a lipcsei klub 12 millió eurót fizetett a 24 éves középpályásért, aki 2026-ig szóló szerződést írt alá.

Schlager honfitársát, Konrad Laimert pótolhatja majd, de egyelőre az még csak sajtóinformáció, hogy utóbbi játékos – aki iránt a Bayern München és a Manchester United is érdeklődik –, elhagyja a klubot, amelyben Gulácsi Péter, Willi Orbán és Szoboszlai Dominik is játszik.

Kapcsolódó
„15-20 éve ciki volt a magyar válogatottban játszani, most megtiszteltetés”
Az angolverés eufóriája után pár nappal kicsit lehiggadva, a realitás talaján maradva beszéljük át, mi is történt a magyar válogatottal a Nemzetek Ligája júniusi mérkőzésein.

Schlager 2019-ben az RB Salzburgtól érkezett a Wolfsburghoz, melynek színeiben 81 mérkőzésen lépett pályára. Annak ellenére is biztos volt a helye a kezdőcsapatban, hogy az előző szezont szinte teljesen kihagyta térdszalagsérülése miatt, februári visszatérése után viszont már egy kivétellel mindig a kezdőben kapott helyet.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik