Nemzetközi foci

Egymásra várt a kapus és a hátvéd, szürreális öngól lett belőle

Egészen hihetetlen öngóllal kezdődött kolumbiai Junior és az argentin Union Santa Fe összecsapása a Copa Sudamericana utolsó csoportkörében.

Kapcsolódó
Haaland miatt remegnek a riválisok, de a City másik igazolása hat góllal végzett ki egy csapatot
Julián Álvarezt már a télen leigazolta az angol bajnok, de csak a nyáron csatlakozik majd a Manchesterhez.

Dél-Amerika második legrangosabbnak számító nemzetközi kupasorozatában csak a csoportelsők jutnak tovább, amire mindkét csapatnak esélye lett volna, ráadásul eközben a brazil Fluminense is közbeszólhatott volna. A nagy tét úgy tűnik, nem tett jót a kolumbiaiaknak, mert már a második percben emberhátrányba kerültek. A támadáshoz felzárkózó Claudio Corvalan szinte az alapvonalról próbálta beadni a labdát, amibe Omar Albornoz tette bele a lábát. A megpattanó beadás pont a hosszú oldali kapufa felé hullott, de a kapus Gabriel Fuentesre várt, a védő meg a kapusra, így végül közösen nézték végig, ahogy a hálóban köt ki a labda. Mivel Albornoz érintése nélkül nem lett volna gól, így neki írták be a találatot.

A Junior össze is roppant, 4-0-ra kapott ki az Union Santa Fétől, amely viszont megnyerte a csoportját. Bosszankodhatnak is a Fluminensénél, mert eközben a brazilok 10-1-re verték a bolíviai Oriente Petrolerót, de ez sem volt elég a továbbjutáshoz.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik