Nemzetközi foci

Kézből rúgott volna gólt a kapus, de a csatár a gólvonalról bepöckölte a labdáját

Egy venezuelai csatár elképesztően önző viselkedésén nevet Dél-Amerika, Anthony Uribe ugyanis elvette a lehetőséget a kapusa elől, hogy gólt szerezzen.

A Libertadores Kupa keddi csoportmérkőzésén a Deportivo Tachira óriási potyával szerzett vezetést a bolíviai Independiente Petrolero ellen. Cristopher Valera kézből bikázott a labdába akkorát, hogy az ellenfél tizenhatosa előtt ért földet, majd nagyot pattant, ami becsapta a csatárokat, egy bolíviai védőt, sőt még a hazai kapust is. Szépen be is pattogott volna a kapuba, így Valera gólt lőhetett volna, erre Uribe besprintelt a kapuba és a gólvonalról bepöckölte a labdát.

Egy ilyen kiszúrás után valószínűleg az öltözőben lemeccselték ezt egymás között, de a kapusodtól elvenni egy ilyen ritka lehetőséget elég nagy kiszúrás. A félidő vége előtt ráadásul ki is egyenlített az ellenfél, de a 65. percben így is a Deportivo Tachira a három pontot, amivel három forduló után második helyen áll a csoportjában és ott is marad, ha a Palmeirast nem győzi le az Emelec szerdán.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik