Tíz perc alatt két tizenegyest is ugyanúgy lőttek kapu mellé az osztályozós meccsen

Amikor mindent megtesz egy csapat, hogy ne jusson föl.
Kapcsolódó cikkek

Egészen különleges összeomlással kapott ki az Paris FC a francia másodosztályú rájátszásban.

Kapcsolódó
Fingott és nevetett az öltözőben, kidobta a topligás csapat
Ilyenről sem hallottunk még: Marcelo altesti poén miatt repült Lyonból.

A kisebbik fővárosi csapat az elődöntőben hazai pályán lépett pályára a Sochaux ellen, ami látványosan felpörgette a brigádot, mert 13 perc alatt gólt lőtt és két tizenegyest is kiharcolt.

A dolog szépséghibája azonban, hogy egyik büntetőt sem értékesítette.

Az elsőre még 0-0-nál került sor, amikor Christophe Diedhiou kezezése miatt léphetett a labda mögé Moustapha Name, aki azonban a jobb kapufa mellé lőtt.

Tíz perccel később már vezettek a hazaiak, amikor Ismael Aaneba buktatta a tizenhatoson belül Miguel Alfarelát. A sértett maga végezte el a tizenegyest, de pontosan ugyanoda lőtt, mint a csapattársa: a jobb kapufa mellé.

A java csak ezután jött, mert Name a félpályán egy meggondolatlan mozdulattal felrúgta a vendégek csapatkapitányát, amiért megkapta második sárga lapját is. Pár percre rá jött is az egyenlítés.

A második félidőben sokáig így sem jött össze a mindent eldöntő gól, de megérte rá várni, a csereként beálló Teixeira Maxime csodálatosan lőtte ki 18-20 méterről a bal fölső sarkot.

Az osztályozó döntőjébe így a Sochaux jutott be és az Auxerre-rel meccselhet annak reményében, hogy ezzel kivívja a Metz elleni találkozóra a jogot. A másodosztályt egyébként a Toulouse nyerte az Ajaccio előtt, így ez a két csapat biztosan feljutott.