Nemzetközi foci

Paolo Dybala elköszönt a szurkolóktól, már a búcsúmeccse előtt

Marco Canoniero/LightRocket via Getty Images
Marco Canoniero/LightRocket via Getty Images

Paolo Dybala bejelentette, hogy távozik a Juventus labdarúgócsapatából.

Kapcsolódó

A Serie A-ban már bizonyosan negyedikként végző együttes támadója már több mint egy éve egyezkedett a klub vezetésével, de márciusban a Juve elöljárói megunták a huzavonát és inkább elengedik ingyen. Dybala következő mérkőzése így aztán az utolsó lesz a klubban, ezért úgy döntött, elköszön a drukkerektől.

Azt hittem, még sok évig együtt leszünk, de a sors különböző utakra sodor bennünket. Soha nem fogom elfelejteni, amit átéltem. Itt nőttem fel, tanultam, éltem és álmodoztam. Hét varázslatos évet töltöttem itt, 12 trófeát szereztem és 115 gólt lőttem, ezt senki sem veszi el tőlünk. Soha. Holnap lesz az utolsó meccsem ebben a mezben. Nehéz elképzelni, de ez lesz a búcsúnk. Nem lesz könnyű, de mosolyogva, emelt fővel lépek pályára, tudva, hogy mindent megtettem

– írta Dybala.

A 32-szeres argentin válogatott labdarúgó 2015 óta játszik a Juvéban, ahová a Palermótól érkezett. A torinóiakkal ötszörös olasz bajnok, négyszeres kupa-, háromszoros szuperkupa-győztes lett, 2017-ben Bajnokok Ligája-döntős volt. Összesen 291 tétmérkőzésen 115 gólt szerzett.

Olvasói sztorik