Nemzetközi foci

Dybala nem lesz népszerű a Juve-drukkerek körében ezzel a húzással

Loris Roselli / NurPhoto / NurPhoto via AFP
Loris Roselli / NurPhoto / NurPhoto via AFP

A Juventus nem hosszabbítja meg Paulo Dybala szerződését, az argentin támadó ezáltal a nyáron távozik a klubtól, de könnyen lehet, hogy marad Olaszországban.

Az érte folyó versenyfutásban ugyanis az Inter áll a legjobban, ahol a dörzsölt róka, a korábban a Juventusnál kilenc bajnoki címben szerepet vállaló Beppe Marotta felelős az átigazolásokért.

A Gazzetta dello Sport azt írja, hogy a játékos ügynöke már fel is vette a kapcsolatot a milánóiakkal, és Dybala hajlik arra, hogy a Juventus-drukkerek által finoman szólva sem kedvelt riválisnál folytassa.

A 28 éves játékos évi 7 millió eurót keres a Juventusnál, ennél az Inter egy millióval kevesebbet folyósítana neki, de így is a milánóiak egyik legjobban fizetett játékosa lehet. A Dybala-ügylethez az is kell, hogy az Inter megváljon néhány játékosától, és a Gazzetta szerint Arturo Vidal, Matias Vecino, Alexis Sánchez és Stefan de Vrij is távozhat a nyáron.

A 32-szeres argentin válogatott Dybala öt bajnoki címet és négy olasz kupát nyert a Juventusszal, amelyben a mostani idényben 35 meccsen 20 gólban vállalt szerepet, tizennégyet ő szerzett, hatnál pedig a gólpasszt jegyezte. A Juventus a BL-részvételt már kivívta, de az aranyéremre már nincs esélye, azért a két milánói klub harcol, és három körrel a vége előtt két pont a Milan előnye az Interrel szemben.

Olvasói sztorik