Rico Brouwer/Soccrates/Getty Images
Nemzetközi foci sport

A szexbotrány miatt elküldött igazgatót dicsérte az Ajax távozó edzője

Újabb közfelháborodást keltett Marc Overmars személye, az Ajax szexbotrány miatt kirúgott klubigazgatója – még ha erről éppen nem is ő tehetett ezúttal.

Kapcsolódó
Szexuális tartalmú üzenetek miatt bukott meg az Ajax legendája
A női kollégákat bombázta. Ő is belátta, hogy ez a viselkedés elfogadhatatlan.

A holland rekordbajnok legendájáról februárban derült ki, hogy szexuális tartalmú üzeneteket küldött női kollégáinak. Miután fény derült a sötét titkára, azonnal lemondott, az Ajax vezetői pedig nem győztek bocsánatot kérni minden érintettől. Ezek után nagyon rosszul esett a szurkolóknak, hogy mindezt figyelmen kívül hagyta Erik ten Hag vezetőedző, aki Overmars jelentőségét emelte ki az újabb bajnoki cím kapcsán.

Ez a bajnoki cím az ő bajnoki címe is. Együtt raktuk össze ezt a csapatot, így az utolsó meccs után gratuláltam Marcnak is telefonon. Nagyon sikeresek voltunk közösen, nehéz megmondani, mi lesz majd a jövőben, de talán egy nap visszatérünk az Ajaxhoz

mondta Ten Hag.

A nyáron Manchester Unitedhez távozó edző szavai nagy felháborodást keltettek, mert a rajongók szerint azokra nem volt tekintettel a szakember, akiket Overmars zaklatott.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!