Juan Manuel Serrano Arce/Getty Images
Nemzetközi foci sport

Végleg megszabadult méregdrága braziljától a Barcelona

Az Aston Villa labdarúgócsapata bejelentette hivatalos honlapján, hogy végleg megszerezte Philippe Coutinhót az FC Barcelonától.

A brazil irányítóért sokáig futottak a katalánok, végül 2018 januárjában 135 millió eurót fizettek érte. Csakhogy Coutinho nem vált be, ezért előbb 2019 nyarán a Bayern Münchennek, majd 2022 januárjában az Aston Villának adták kölcsön. A birminghamiek elégedettek voltak a Bayernnel BL-t nyerő támadóval, ezért végleg kivásárolták őt a Barcától.

Az angol sajtó szerint 20 millió eurót fizetett a Villa, vagyis 115 millió eurót bukott a brazilon a Barcelona.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!