DAX Images / NurPhoto / NurPhoto via AFP
Nemzetközi foci sport

Jürgen Klopp kinevette Guardiolát, amiért azt mondta, mindenki a Liverpoolnak drukkol

Az utolsó három forduló előtt még mindig éles harc folyik a Premier League bajnoki címéért. Ennek kapcsán adott emlékezetes nyilatkozatot a címvédő edzője, Pep Guardiola.

Ebben az országban mindenki a Liverpoolnak szurkol, az embereken kívül még a média is. A Liverpoolnak hihetetlen története van az európai sorozatokban természetesen. A Premier League-ben viszont nem, mert a legutóbbi harminc évben csupán egyszer nyerték meg

– mondta a Manchetser City vezetőedzője hétfőn.

Több sem kellett az angol újságíróknak, azonnal szembesítették a Pool edzőjét, Jürgen Kloppot is az elhangzottakkal. A német szakember elég egyértelmű reakcióval válaszolt.

Később azért kommentálta a dolgot, de csak annyit mondott, hogy tényszerűen igaza volt Guardiolának, de az sem mindegy, milyen lelkiállapotban van az edző nyilatkozatakor. Példának saját magát hozta, amikor a Tottenham elleni döntetlent követően azt mondta, nem szereti, ahogy a Spurs aznap játszott, de ezt másnapra már megbánta.

„Nem tudnám még ennél is jobban tisztelni Antonio Contét és azt, amit csinál. Fogalmam sincs, egészen pontosan milyen helyzetben volt Pep akkor, amikor erről kérdezték, de nyilván nehehezn viselte, hogy kiestek a Bajnokok Ligájából.”

A Manchester City a Wolverhamptonnal, a West Hammel és az Aston Villával találkozik még, miközben a Liverpoolnak a Southampton mellett szintén a Wolves és az Aston Villa lesz az ellenfele. A City előnye három pont az élen.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!