Jeroen Meuwsen/BSR Agency/Getty Images
Nemzetközi foci sport

Máris megtalálta a Manchester Unitedbe távozó edző helyettesét az Ajax

A következő szezontól Alfred Schreuder lesz az Ajax Amsterdam labdarúgócsapatának vezetőedzője.

A holland klubnak azután kellett új edző után néznie, hogy Erik ten Hag úgy döntött, elfogadja a Manchester United vezetőedzői posztját. Nem is keresgéltek sokáig a zavarosban, azt a Schreudert választották az amszerdamiak, aki 2018 januárjától 2019 nyaráig a csapat másodedzője volt.

Kapcsolódó
A nagy bejelentés: Erik ten Hag lesz a Manchester United menedzsere
A holland szakember a nyáron veszi át az irányítást, 2025-ig szóló szerződést írt alá.

Ezután a Hoffenheim vezetőedzője és a Barcelona másodedzőjeként tevékenykedett, idén januárban pedig a Club Brugge kispadjára ült le, de nem tudott megegyezni a folytatásról a klubbal.

Az Ajax 2024-ig írt alá a 49 éves szakemberrel, egy éves hosszabbítási záradékkal.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!