Martin Rickett/PA Images via Getty Images
Nemzetközi foci sport

Cristiano Ronaldótól elvettek egy gólt, de így is fölkerült a góllövőlistára

A Manchester United hétfő este 3-0-ra verte a Brentfordot a Premier League 35. fordulójában.

Bruno Fernandes nagyon gyorsan vezetést szerzett, miután Elangától kapott egy tökéletes centerezést a kilencedik percben.

Ezután Cristiano Ronaldo passzolt a hálóba egy tökéletes Juan Mata passzt, ám a VAR úgy látta, hogy a portugál támadó lesről indult az átadás pillanatában.

Nem lenne azonban Ronaldo az a Cristiano Ronaldo, akit ismerünk, ha ennyiben hagyta volna a dolgot. Térfélcsere után a tizenhatoson belül lerántotta őt Rico Henry, a megítélt büntetőt pedig a sértett értékesítette.

A végeredményt Raphael Varane állította be, aki egy szögletet bravúros mozdulattal lőtt a bal alsóba: félig elesve, kapásból lőtt a hálóba.

Nagyon szép pillanat volt közvetlenül a hajrá előtt, hogy Juan Mata és Nemanja Matics is vastaps közepette búcsúzhatott az Old Trafford közönségétől, ők ugyanis a nyáron távoznak. Lecserélésükkor egy emberként tapsolt a nézőtér.

Sikerével az MU hat ponttal előzi már a West Ham Unitedet a hatodik helyen, de a Bajnokok Ligáját érő negyedik helytől öt ponttal van lemaradva, így szinte csoda lenne, ha megelőzni a Tottenhamet és az Arsenalt is.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!