Nemzetközi foci bajnokok ligája

„Ha ez bekövetkezik, kérem, üssenek ki” – Klopp ismét szenzációs választ adott

Paul ELLIS / AFP
Paul ELLIS / AFP

Ugyan most minden az Atlético Madrid – Manchester City visszavágóról és annak botrányos végjátékáról szól (az angolok mentek tovább 1-0-s összesítéssel), a Liverpool is pályára lépett szerdán, és az idegenbeli 3-1-es sikerét követően otthon, tartalékos felállásban 3-3-at játszott a Benficával. Pedig Jürgen Klopp csapata 3-1-re vezetett a visszavágón is, ám a hajrában két gólt is kapott.

Kapcsolódó
A rendőröknek kellett szétválasztani az Atlético és a City játékosait a meccs után
Miután véget ért a két csapat negyeddöntős párharca, egyesek még az öltözőfolyosón is összetűzésbe kerültek, sőt még köpködés is volt.

A találkozót követő sajtótájékoztatón arról faggatták Kloppot, hogy csalódott-e amiatt, hogy háromszor is bevették a csapata kapuját. A német rá jellemző választ adott a BT Sportsnak:

Ha nem vagyok boldog azon a napon, amikor BL-elődöntőbe jutunk, akkor kérem, valaki üssön ki!

felelte Klopp, aki aztán arról beszélt, hogy teljesen lényegtelen, mi lett a végeredmény, a legfontosabb, hogy továbbjutottak, mert ezúttal csak az számított.

Kapcsolódó
„Olykor, ha felköpsz a levegőbe, az visszahullik az arcodra” – keményen beszóltak a Bayern edzőjének
Julian Nagelsmann még a Villarreal elleni párharc előtt mondta azt, hogy szeretné mielőbb lezárni a párharcot. A kiesésük után a riválistól kapott némi kritikát.

A következő ellenfélről, a Villarrealról is ejtett pár szót. Mint mondta, amelyik csapat kiejti a Juventust és a Bayern Münchent, teljes joggal van ott a legjobb négy között. Jürgen Klopp nem követte el azt a hibát, amit a Bayernt irányító Julian Nagelsmann, azaz nem beszélt lekicsinylően a riválisról.

Unai Emery [a Villarreal vezetőedzője] a kupasorozatok királya, egészen hihetetlen eredményeket ért el. De adjanak még egy kis időt, hogy rendesen feltérképezzem az ellenfelet

– mondta Klopp.

Az elődöntős párharc elsp meccsét Liverpoolban játsszák majd április 27-én, a vviszavágót május 3-án Spanyolországban. A másik ágon a Real Madrid lesz majd a Manchester City ellenfele.

Olvasói sztorik