Nemzetközi foci

„Olykor, ha felköpsz a levegőbe, az visszahullik az arcodra” – keményen beszóltak a Bayern edzőjének

as.com
as.com

A Villarreal írja a mostani Bajnokok Ligája-szezon álomsztoriját, Unai Emery csapata ugyanis a Juventus eltakarítása után a negyeddöntőben a végső győzelemre is esélyesnek tartott Bayern Münchent is kiejtette. A spanyolok az első meccsen döntötték el a párharcot, amikor 1-0-ra nyertek úgy, hogy nagyobb is lehetett volna a különbség. A visszavágón ugyan a németek domináltak, de így is 1-1 lett a vége, így a Villarreal 2006 után ismét BL-elődöntőzhet.

Kapcsolódó
Nagelsmann a Bayern BL-búcsújáról: A legfájóbb kudarcaim egyike
Meglepő őszinteséggel azt is közölte, hogy gólt várt volna Thomas Müllertől a kritikus helyzetben.

A meccs utáni nyilatkozatok alapján a spanyol klub játékosait fűtötte némi bosszúvágy, amit Julian Nagelsmann, a Bayern vezetőedzőjének nyilatkozata váltott ki. A 34 éves edző még az első mérkőzés előtt mondta azt, hogy már az odavágón szeretnék eldönteni a párharcot.

Szerintem ezzel a Villarreallal és a labdarúgással szemben is tiszteletlen volt. Olykor, ha felköpsz a levegőbe, az visszahullik az arcodra

mondta a meccs után Dani Parejo.

Egyetértett csapattársával Gerard Moreno is, aki arról beszélt, az első mérkőzésen nem a Bayernnek volt esélye lezárni a továbbjutást, hanem nekik, és hibáztak azzal, hogy ezt nem tették meg. „Motivált minket a korábbi nyilatkozata. Most ők hibáztak azzal, hogy nem végeztek ki minket, de mi ebből is előnyt kovácsoltunk. Fantasztikus, amit elért a csapat” – mondta Moreno.

A spanyol klub Twitter-oldalának kezelője is elsütött egy poént. Cristiano Ronaldo és Lionel Messi távozása után egyre többen kezdték kritizálni a spanyol bajnokságot, hogy már nem olyan erős, erre jött a Villarreal tweetje a „Farmers League”-ről, miután mellettük a Real is már ott van a négy között – és még az Atlético is versenyben van, igaz, 1-0-s hátrányból várja a Manchester City elleni szerdai visszavágót.

A Villarreal a következő körben majd a Benfica – Liverpool párharc továbbjutójával találkozik. Az angolok idegenben kerültek 3-1-es előnybe.

Olvasói sztorik