Magyar foci

Hivatalos bejelentés: kiesés elől menekülő NB II-es csapat edzője lett Pintér Attila

tve1887.hu
tve1887.hu

Az NB II-ben szereplő III. Kerületi TVE szerdán hivatalos honlapján jelentette be, hogy a korábbi szövetségi kapitány, Pintér Attila irányításával fejezi be a csapat a szezont.

Az óbudai klub hat fordulóval a bajnokság vége előtt az utolsó előtti, azaz kiesést jelentő 19. helyen áll a másodosztályban. Igaz, csak két pont a hátránya a már vonal fölött álló Budaörs mögött.

A kerületiek rövid közleményéből annyit lehet megtudni, hogy Pintér megbízása a következő hat mérkőzésre szól. Eddig Kemenes Szabolcs volt a vezetőedző, aki a Siófok elleni 1-0-s vereség után távozott a stábjával.

Pintér korábban edzőként a Ferencvárossal és a Győri ETO-val bajnoki címet, ugyanezen két csapat mellett a Sopronnal Magyar Kupát is nyert, míg 2013 decembere és 2014 szeptembere között öt mérkőzés erejéig szövetségi kapitányként dolgozott. Legutóbb a Mezőkövesd csapatát irányította, onnan tavaly októberben távozott.

Az óbudiaknál a szezon egyik meglepetéscsapata, a Kecskemét ellen mutatkozhat be a kispadon. A szezonban még a Szolnokkal, a PMFC-vel, az ETO-val, a Nyíregyházával és a Békéscsabával játszik a III. Kerület.

Olvasói sztorik