Nemzetközi foci

Thomas Tuchel a Chelsea problémái mellé otthonról is kapott egy megoldhatatlant

Nem könnyű a Chelsea német menedzserének az élete mostanában. Három fronton is komoly problémákkal küzd.

A lap úgy tudja, az edzőnek összeomlott a 13 éve tartó házassága, már nincs remény a békülésre, ezért a neje a múlt héten beadta a válópert.

Az korábban újságíróként dolgozó, Mrs. Tuchel tavaly nyárig a férje előző munkahelyén, Párizs előkelő Hauts-de-Seine kerületében élt családjával. Augusztusban költözött Nagy-Britanniába, hét hónappal azután, hogy Tuchel a francia Paris Saint-Germain csapatától átigazolt a Chelsea-hez.

Kapcsolódó
Révész Attila az 5-3-as zakó után politikai állásfoglalást tett
A Kisvárda vezetője azt mondta, bízik benne, hogy jól alakul a választás, és akkor komolyabb terveik lehetnek.

A feleség és két gyermekük kezdetben egy londoni szállodában szállt meg, majd a Surrey állambeli Cobhamben, a Chelsea edzőpályájához közeli új otthonukba költözek. Tavaly május 29-én, amikor a Chelsea Portóban legyőzte a Manchester Cityt a bajnokok Ligája döntőjében (1-0), még semmi látszatát nem adta az asszony, hogy probléma lenne otthon. Nyitóképünk tanúsága szerint a BL-döntő után a férje nyakába ugorva boldogan ünnepelt ő is a Dragao Stadionban.

A válás okán nem kevés pénz sorsáról kell dönteni. Tuchelnek,  állítólag évi hét millió fontot a fizetése, és mivel a felesége az edző sok utazása, a gyerekek nevelés miatt korábban feladta az állását a német lapnál, a Süddeutsche Zeitungnál, ezért a jövőbeni keresetének egy szeletére, valamint jelenlegi vagyonának akár felére is jogosult lehet. A források szerint a házaspár eltökélt szándéka, hogy a válást békésen oldják meg.

Olvasói sztorik