Nemzetközi foci

Szexuális zaklatással vádolják a Chelsea korábbi edzőjét

Fared Kotb/Anadolu Agency/Getty Images
Fared Kotb/Anadolu Agency/Getty Images

Három nő is szexuális zaklatással vádolja a Chelsea korábbi edzőjét, Avram Grantot.

Az izraeli 12-es csatorna beszámolója szerint három nőt is zaklatott a 67 éves szakember. Egyikük szerint Grant autóval vitte munkába, ahol rákérdezett, mire hajlandó pénzért cserébe. Amikor a nő visszautasította, hogy szexeljen vele, annyit felelt, hajlandó kompromisszumra és beéri orális szexszel is.

Egy idő után eljutottunk arra a pontra, hogy csak a kocsi tetejét néztem, mert máshová már nem tudtam. Arra vártam, hogy végre vége legyen

– idézi az áldozatot a Haaretz.com.

Egy másik nő a seregben szolgált, amikor Grant munkát ajánlott neki. A lakására hívta és amikor nem számított rá, a fejét az ágyéka irányába húzta és ezer sékelt, vagyis 310 dollárt ajánlott föl a szexért. A legrosszabb vádat a harmadik áldozat emelte, ő ugyanis csak 18 éves volt, amikor Avram Grant perverz képeket és üzeneteket küldött neki. Erről azt mondta, hogy tévedésből küldte neki, de később rámászott, fogdosta és nem akarta elengedni.

„Amikor kiszabadultam a kocsimhoz rohantam, vissza sem néztem. Bezárkóztam és azt mondogattam magamnak, hogy ez meg sem történt. Láttam kicsit később elhajtani a saját autójával.”

Természetesen Grant sem hagyta szó nélkül, állítása szerint a vádak teljesen eltúlozzák a valóságot és nem veszik figyelembe a bizonyítékokat. A Haaretz beszámolója az izraeli edző szavaival ér véget:

„Mindig tiszteleten és beleegyezésen alapultak viszonyaim a nőkkel, soha nem akarok ártani másoknak. Teljes szívemből sajnálom, ha mégis bántottam valakit.”

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik