Nemzetközi foci

Azonnal menekülni akart a Manchester Unitedből, amikor Rangnickot kinevezték

Fran Santiago - UEFA/UEFA via Getty Images
Fran Santiago - UEFA/UEFA via Getty Images

Anthony Martial egy interjúban elismerte, hogy Ralf Rangnick kinevezése után azonnal menekült volna a klubból, írta a Guardian.

A brit napilap cikke szerint a francia támadó már régóta boldogtalan volt az angol csapatnál, novemberre pedig eldöntötte már, hogy eligazolna.

Amikor megérkezett a célom az volt, hogy távozzak. Megmondtam neki, hogy menni akarok és kész. Beszélt velem, mondta, hogy maradjak és az edzésmunkámat látva adna nekem játékidőt. Én viszont akkor már eldöntöttem, hogy távozni fogok, mert új atmoszférára, új klubra van szükségem

– idézi Martialt a Guardian.

Kapcsolódó
Olyan szezonja lehet Cristiano Ronaldónak, amilyen 12 éve nem volt
A portugál nem tudott gólt szerezni az Atlético Madrid ellen, a Manchester United pedig már a nyolcaddöntőben kiesett a Bajnokok Ligájából.

Végül a Sevilla ajánlatát fogadta el, mert onnan érezte leginkább, hogy bíznak benne és játszana is. Pedig nem ment egyszerűen ez az igazolás sem, a spanyolok sportigazgatója szerint két hónapon át egyezkedtek a támadóval. Végül azonban összejött a transzfer, január 25-én átigazolt Martial.

„Nagyon optimista voltam attól, amit a vezetőedző és a sportigazgató elmondott nekem. Azt mondtam, a Sevilla a legjobb opció arra, hogy játsszak és újra élvezzem a futballt, mert ezt az örömöt elvesztettem Manchesterben. Nagyon jól érzem magam Sevillában, a város nagyszerű, a csapat pedig tökéletes számomra. Focizom és újra boldog vagyok.”

Martial a jelenlegi szezonban hat mérkőzésen lépett pályára a spayol csapatban, ezeken 1 gólt és 1 gólpasszt jegyzett.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik