Nemzetközi foci sport

Szalai Ádámon ki akart fogni a kapus – nem járt sikerrel

Szalai Ádám megszerezte második gólját a svájci élvonalban szereplő Basel labdarúgócsapatában. A magyar válogatott 34 éves kapitánya – aki a téli átigazolási időszakban a német Bundesligában érdekelt Mainztól kerül Bázelbe – vasárnap a Servette ellen 2-0-ra megnyert bajnoki mérkőzésen a 88. percben állította be a végeredményt.

A 78-szoros válogatott csatár előzőleg február 19-én, a Lausanne elleni bemutatkozó mérkőzésén volt eredményes.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!