Jan Woitas/picture alliance via Getty Images
Nemzetközi foci sport

Szoboszlai Dominik kezdett volna, de megsérült a bemelegítésnél

Nem lép pályára a Stuttgart elleni Bundesliga-mérkőzésen az RB Leipzigben Szoboszlai Dominik, a magyar válogatott középpályása.

A 21 éves futballista eredetileg a kezdőcsapatban kapott volna helyet, azonban a bemelegítés közben megsérült, így kénytelen volt változtatni Domenico Tedesco vezetőedző az utolsó pillanatban. A magyar játékos helyett Yussuf Poulsen került a kezdőbe. Szoboszlai az első hírek szerint izomsérülést szenvedett, állapotáról a vizsgálatok után ad hírt a klubja.

Willi Orbán és Gulácsi Péter viszont az első perctől pályán volt a Stuttgart ellen.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!