Nick Potts/PA Images via Getty Images
Nemzetközi foci sport

Elhalasztották a londoni rangadót koronavírusos krízis miatt

Elhalasztották a vasárnapra kiírt Tottenham Hotspur-Arsenal összecsapást a Premier League 22. fordulójában.

Kapcsolódó
Kevin De Bruyne szenzációs bombájával dőlt el az angol rangadó
Káprázatosan eltalált lövés döntött a három pont sorsáról.

Az Arsenal pénteken nyújtott be kérvényt a játékoskeretében kibontakozó koronavírusos fertőzéshullám miatt, amely mellett több futballista is az Afrika Kupán szerepel. Ezt a kérvényt a Premier League szombaton jóváhagyta, az új időpontról viszont csak később dönt majd a liga.

A PL hét végi köréből korábban már elhalasztották a szombati programból a Burnley-Leicester City találkozót.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!