Martin Rickett/PA Images via Getty Images
Nemzetközi foci sport

Kevin De Bruyne szenzációs bombájával dőlt el az angol rangadó

A Manchester City hazai pályán 1-0-ra legyőzte a Chelsea-t, a Premier League 22. fordulójában.

Szinte egykapuzott az első félidőben a címvédő, a londoniak annyira nem jutottak el Éderson kapujáig, hogy egy lövésük sem volt 45 perc alatt – Romelu Lukakunak hála, aki passzolt lövés helyett egy kecsegtető helyzetben. Térfélcsere után egy picit kiegyenlített lett a játék, amikor azonban Thomas Tuchel kettőt cserélt, megvillant Kevin De Bruyne és óriási gólt rúgott.

Innentől a Chelsea-nek kellett volna dominálnia az egyenlítés érdekében, de ezt csak néhány percekre tudta megvalósítani, így vendég-találat elmaradt. A címvédő ezzel már vesztett pontok tekintetében nyolc ponttal vezeti a bajnokságot a Liverpool előtt, a Chelsea-nek 13 pont a hátránya.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!