Nemzetközi foci sport

Kiröhögte az Arsenal-védő a Liverpool ziccert rontó csatárát

Csalódást keltő gól nélküli döntetlennel zárult a Liverpool-Arsenal Ligakupa-elődöntő csütörtöki, első mérkőzése.

Kapcsolódó
Nagyon csalódott lehet a Liverpool
Hazai pályán nem tudta az emberelőnyét gólra váltani a Ligakupa elődöntőjében.

A hazaiak 66 percen át emberelőnyben játszottak, de képtelen voltak a gólszerzésre. A hajrában például egy ilyen ziccer maradt ki a japán Minamino Takumi jóvoltából.

Ahogy egy Twitter-bejegyezésben látszik, ezt az ügyetlenkedést Ben White, az Arsenal 24 éves középső védője is megmosolyogta.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!