Nemzetközi foci

„Meg foglak ölni” – elszállt az agya a Juve klasszisának az Inter győztes gólja után

Matteo Bottanelli / NurPhoto / NurPhoto via AFP
Matteo Bottanelli / NurPhoto / NurPhoto via AFP

Az Inter-Juventus olasz Szuperkupa-döntő hatalmas sebességgel közeledett a tizenegyespárbaj felé, amikor Alex Sandro könnyelműsége lezárta a meccset: a Juventus brazil légiósa mellel akarta letenni a labdát a 16-oson belül, de ezzel az Internek teremtett ziccert, amit Alexis Sánchez ki is használt.

Kapcsolódó
Döbbenetes hiba, a 121. percben végezte ki az Inter a Juvét
A bajnoki címvédő nyerte meg az olasz Szuperkupát.

A gól után már nem maradt idő az újrakezdésre, Daniele Doveri bíró lefújta a meccset, így a Juventus rutinos védője, Leonardo Bonucci nem tudott beállni, pedig Massimiliano Allegri arra készült, hogy Eb-győztes játékosát becseréli a tizenegyesekre, mivel megbízhatóan lövi.

Kapcsolódó
Allegri: Úgy tűnik, mintha a futballt az ördög találta volna ki
Az utolsó pillanatokban elbukott Szuperkupa-döntő érthetően nagyon fájt a juvésoknak. A klubnál a meccs mellett Dybala lehetséges távozása is téma.

Az oldalvonalnál várakozó védőt érthetően feldühítette az Inter gólja, és összekapott a milánóiak klubtitkárával, a gólt a közelben ünneplő Cristiano Mozzillóval.

Kis lökdösődésen és odamondogatáson kívül más nem történt, de az Il Tempo nevű olasz lap kiderítette, mi is hangzott el a civakodás közben.

Ne ünnepelj az arcomban, mi a fenét csinálsz? Meg foglak ölni

– hangzott Bonucci fenyegetőzése, amit aztán szerencsére nem váltott be. A megszeppent Mozzilótól csak egy „Mit csinálsz?” jött válaszként.

Azóts megszületett az ítélet is az ügyben, Bonuccinak 10 ezer eurót kell befizetnie a szövetség kasszájába.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik