Getty Images/Getty Images
Nemzetközi foci sport

Fellebbez a vasárnapi bajnokija miatt egy olasz klub, újra akarja játszani a meccsét

Fellebbez az Atalanta ellen 6-2-re elveszített bajnoki miatt az olasz élvonalbeli Udinese labdarúgócsapata.

Az olasz élvonalbeli csapatnál 12 futballista lett koronavírusos, ezért a helyi hatóságok karantént rendeltek el a klubnál. Mivel a csapat így nem tudott rendesen felkészülni a mérkőzésre, halasztást kért, amelyre azonban nem adott engedélyt a Serie A. Az Udinese vezetősége azért dühöng a döntés kapcsán, mert a Torino és a Bologna is ugyanilyen helyzetben elhalaszthatta a meccsét.

Tovább bonyolítja a helyzetet, hogy kiderült, az egyik futballista szintén koronavírusos lett, aki vasárnap játszott az Atalanta ellen. Az Udinese azt akarja elérni, hogy újrajátsszák a mérkőzést.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!